sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Rauhallinen lauantai-ilta


Täällä vietettiin rauhallista koti-iltaa. Iltaan kuului mm. kynsilakkauksien korjailua, herkuttelua, blogien lueskelua ja hieman tietokoneella pelailuakin.


 

Yleensä en juo enää kahvia iltaisin kello kuuden jälkeen. Onneksi lauantaisin voi tehdä poikkeuksen. Tummaa kahvia maidolla, tai oikeastaan tuo taitaa olla maitoa tummalla kahvilla :D karkkia ja itse leivottuja keksejä.



Tiistaina  lakkasin tällä Rimmelin tuoksuvalla lakalla ensimmäistä kertaa kynteni. Tämä lakka oli kyllä iloinen yllätys. Tuoksu ei kestänyt kauaa, mutta itse lakka kesti kynsissä yllättävän hyvin. Kaksi kerrosta olisi riittänyt vallan mainiosti, mutta taisin lakata kolmekin kerrosta. En ikinä jaksaisi lakata kolmea kerrosta yhdellä kertaa, jos lakka ei kuivuisi suht. nopeasti. Lauantaina lakkaus oli kuitenkin saanut sen verran naarmuja ja osumia, että päätin antaa sille vielä ainakin päivän lisäaikaa pienellä parantelulla.




Tein Konadeilla ja Models ownin hopeisella lakalla kynsiin kuviot. Koristelakkauksien päälle kerros Creativen top coatia ja tähän kaikkeen kului käsien rasvaus huomioonottaen vaivaiset 15min! Nopeaa ja niiiiiiin helppoa!



Tässä lopputulos. Vielä tänään sunnuntaina lakkaukset ovat niin hyvässä kunnossa, että taidan vasta huomenna vaihtaa väriä... jos vielä silloinkaan.

2 kommenttia: