lauantai 26. maaliskuuta 2011

Onnea on olla töissä vain arkipäivisin


Olen tehnyt töitä mitä erilaisemmilla kaavoilla. On tullut tehtyä pelkkää yövuoroa, kolmivuorotyötä, iltaa, aamua, välivuoroa ja mitä erilaisimmilla tuntimäärillä. Kyllä se vain on niin, että tyytyväisin ja onnellisin olen tehdessäni 8h päivässä, ma-pe ja vieläpä säännöllisellä kuukausipalkalla.

Onnea on minulle olla vapaalla launtaina, nukkua niin monta tuntia kuin pystyy ja viettää koko päivä ilman suunnitelmia. Tänään suunnattiin pienelle kierrokselle läheiseen ostoskeskukseen. Oi kuinka kiva oli laittaa kangastennarit jalkaan, kun ei tarvinnut ulkona juuri yhtään kävellä. Ei tullut kylmä, mutta ei kuumakaan.

Kuvat jouduin tällä kertaa valitettavasti ottamaan puhelimella.




Musta takki, harmaa pitsihuivi, sininen mekko/tunika ja valkoinen vetoketjullinen pussukka tarttui mukaan H&M:stä. Niken tennarit ostin Stadiumist ja virkkuukoukut Tiimarista (yksi korvaamaan aiemmin katkaistua ja toinen kaappiin varalle).



Näistä tennareista tuli niin mieleen yläaste ja tanssi. Hinta oli nappi, materiaali lähinnä nahka ja väritys muistoja herättävä... yhdistelmänä vastustamaton. Nauhat näissä tulee todennäköisesti muuttamaan muotoaan ja mahdollisesti myös väriään. Tästä projektista lisää myöhemmin. 


Muistoja vuosilta 2001-2003















Muutama vuosi on vierähtänyt siitä, kun näitä kappaleita on tullut viimeksi kuunneltua ja ehkä ihan hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti