perjantai 25. maaliskuuta 2011

Sydämentykytyksiä


Aih ja voih... Kumpa vain raaskisi ja kunpa vain olisi enemmän tilaa jo valmiiksi ääriään myöten täytetyissä keittiön kaapeissa. Tämän haikailun takana on vierailu Iittalan verkkokaupassa ja tarkemmin esiteltynä nämä kaksi ihanaa juttua.

Kluck kaadin sopisi niin kesään kuin talveenkin. Sen sisällöksi sopisi niin vesi kuin itsetehty, tuoreilla hedelmillä höystetty sangriakin.



Ja nämä! On se hassua miten mieltymykset muuttuu. Muutama vuosi sitten vielä halusin kattauksieni olevan yksinkertaisia ja mahdollisimman valkoisia. Viime kesänä rakastuin Satumetsä mukeihin ja nyt näihin, Mon Amie sarjan mukiin ja kulhoon. Mitä vielä!? Nyt tekisi mieli lähteä kirppareita kiertelemään ja penkomaan äidin aarteita (perittyä siis tämä ihastus astioihin, maljakoihin sekä erilaisiin lasi- ja keramiikkaesineisiin).

Tuo kaadin ja kuin myös nuo Marienne Westmanin suunnittelemat sinikukkaiset astiat (kupin ja kulhon malli on kylläkin uusi, mutta kuvio alkuperäinen) ovat uustuotantoa. Eli jos hyvin käsivi näihin voisi törmätä myös kirpputoreilla... mutta tuskinpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti