tiistai 5. huhtikuuta 2011

Ei niin yllättävät Hullut päivät

Voin myöntää, että olen käynyt lapsesta saakka Hulluilla päivillä. Pienempänä käytiin äidin kanssa aina viimeisenä päivänä, jolloin lapset saivat ottaa ne haamujen malliset keltaiset heliumpallot mukaansa. Yhtenä vuotena muistan saaneeni sellaisen jättisuuren pyöreän keltaisen heliumpallon mukaani, joka juuri ja juuri mahtui autoon... Oi sitä iloa.
Myöhemmin yläasteeni sijaitsi aivan Stockmannin kulmilla, joten Hullujen päivien aikaan tuli joka päivä haettua sieltä vähintäänkin irtokarkkeja matkalla kouluun.

Ajat ja mieltymykset muuttuu. Nykyään en haluaisi keltaista heliumpalloa mukaani, enkä menisi Hulluille Päiville ainoastaan irtokarkkien perässä. Menen Hullujen päivien aikaan Stockmannille ainoastaan jonkun oikeasti minulle tärkeän tai erittäin hyvän tarjouksen perässä. En mene ja osta jotakin, joka vain tuntuu halvalta... Menen ja ostan vain sen, joka oikeasti on edullinen ja "hyvä ostos" vielä seuraavanakin päivänä.



Tänä vuonna Hullujen päivien kuvasto oli yllättävän paksu. Selailin kuvastoa ja olin aluksi aika pettynyt... ei mitään, mitä olisin aiemmin halunnut tai kaivannut itselleni. Kuvastossa oli paljon tuotteita, joiden tarjoushinnat saavat minut ainakin ajattelemaan, että kuluttajia välillä hiukan huijataan.
Esimerkkinä Tigin shampoo + hoitoaine (2x750ml) HULLUN HALVALLA VAIN 39€?! No ei nyt sentään.
Voisin kuvitella, että kaikki ne, jotka näitä käyttävät tai ovat käyttäneet tietävät, että tämä "tarjous" on voimassa lähes kaikkialla missä näitä Tigin säästöpakkauksia myydään. Pienenä vinkkinä voisin kertoa, että saman tuotteen saa HairStoresta Hullujen Päivien jälkeenkin hintaan 39,90€. Helpoimmalla kuitenkin pääsee, kun tilaa tämän  feelunique.com:in kautta. Feelunique on kokemusteni perusteella toimiva, luotettava, selkeä sekä nopea tapa tilata monia kosmetiikka- sekä hiustenhoitotuoteita suoraan kotiovelle ja vieläpä paljon edullisemmin. Feeluniquesta tämä Tigin paketti kotiin kannettuna 26,24€!



Myöhemmin lisää siitä, mitä minä lähden hulluilta päiviltä hakemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti