keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Vielä on tilaa jäljellä...


... nimittäin muumi-mukeille. Mielessäni on käynyt toive siitä, että ilmeistyisipä uusia mukeja vain kerran vuodessa! Missä minä olen näiden mukieni kanssa kymmenen vuoden kuluttua, jos uusia muumimukeja ilmestyy kauppojen hyllyille kaksi tai kolmekin kappaletta vuodessa? Kaikkia en aio haalia kaappiimme, vain ne jotka näyttävät kivoilta. Esimerkiksi oranssi hattivatti-muki ei ole lunastanut paikkaansa meidän mukihyllylle.



Tove Janssonin ensimmäisen muumikirjan julkaisemisesta tulee kuluneeksi tänä vuonna 6
5 vuotta. Tämän kunniaksi Arabia onkin päättänyt juhlistaa tätä mm. uudella muumi-mukilla. Mukin nimi on Iltapurjehdus ja se esiteltiin ensimmäisen kerran 19.2 Stockmannin Argoshallissa järjestetyssä Muumit merellä -näyttelyssä. Näyttely on muuten avoinnna 28.2 asti.




Mukia tehdään vain tänä vuonna ja jokaisesta myydystä Iltapurjedus-mukista lahjoitetaan 3€ WWF:lle Itämeren suojeluun. Hintaakin tällä mukilla (29,9€) on enemmän kuin muumi-mukeilla yleensä. Jos tämän mukin haluaa omakseen, voi sen löytää Stockmannilta, Iittalan myymälöistä, Moomin Shopitista, Tallink Siljalta, Finnairilta sekä tietysti netistä!

Maaliskuun alussa kauppoihin ilmestyy vielä yksi uusi muumi-muki, jonka aiheeksi on valittu Hosuli. Ei ole tainnut Hosuli aiemmin seikkailla muumi-mukeissa?

Mukien lisäki kotoamme löytyy muutamat minihahmot ja yksi lasikortti. Minihahmoista olen jättänyt avaamatta vielä Tuutikin ja Pikkumyyn, koska ihan joka puolella asuntoa en edes Muumien halua viihtyvän.Tietoa ja kuvat kaikista Arabian julkaisemista Muumi-tuotteista löytyy täältä.







 

Hyvin näyttää mahtuvan...





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti