keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ai mikä Etsy?


No maailman paras Etsy! Jokunen teistä on varmasti kuullut tästä käsityöläisten ja uniikeista jutuista pitävien "ebaystä". Te joille etsy jo sananakin tuottaa vain enemmän hämmennystä... noh, hehkutampa sitten vielä hieman lisää.

"Etsy is more than a marketplace: we're a community of artists, creators, collectors, thinkers and doers."

Etsystä voi löytää uniikkeja ja ikimuistoisia lahjoja, asusteita, vaatteita, koruja, saippuoita, kankaita, tauluja, kirjoja, kynttilöitä, leluja ja niin edelleen! Etsy on kuin jättikokoinen tori täynnä käsintehtyjä juttuja ja tarvikkeita askarteluun, ompeluun, koristeluun...

Olen tehnyt Etsyn kautta jo viisi tilausta ja kaikki ilman ongelmia. Viimeisin ostokseni oli löytö ja pelastus!
Nimittäin, kaksi viikkoa sitten en ollut yrityksistäni huolimatta löytänyt tuleviin juhliin (asuuni) sopivaa laukkua. Halusin sen olevan pieni (mutta silti riittävän suuri), musta, yksinkertainen (mutta silti siinä piti olla sitä jotakin), hintalaatusuhteltaan hyvä ja ennenkaikkea syötävän söpö. Pikainen kierros Etsyssä, sopivilla hakusanoilla ja TADAAAAAAA! Siinä se  oli. LÖYTÖ! Ainoa ongelma oli, että laukku oli Kanadassa ja juhliin enää nipin napin kaksi viikkoa aikaa. Pikainen viestittely myyjän kanssa ja laukku oli ja matkalla Suomeen.




   
Tänään se saapui. Tasan kaksi viikkoa sillä meni matkata luokseni, mutta onneksi sen matka oli varsin pehmoinen (sen verran paljon oli nimittäin ihanuudella pehmustetta ympärillä). Käsintehty clutch, mustaa silkkiä, rusetti, kultaisella täydennettynä... Odotan niiiiiin paljon tulevaa lauantaita jolloin tämä pieni ihanuuteni pääsee oikeuksiinsa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti